اهمیت و نقش رنگ در طراحی سایت چیست؟
اهمیت و نقش رنگ در طراحی سایت چیست؟
وقتی نوبت به طراحی وب سایت شما می رسد، انتخاب پالت رنگ مناسب یکی از مهم ترین تصمیمات طراحی وب سایت است که باید در نظر گرفته شود. رنگ آگاهی برند را تا 80 درصد افزایش می دهد. این بدان معناست که انتخاب یک پالت رنگ برای طراحی وب سایت نه تنها مخاطب شما را جذب می کند، بلکه آن را در ذهن مخاطبان به یاد ماندنی می کند.
انتخاب پالت رنگ مناسب فراتر از داشتن یک وب سایت زیبا است. رنگ تاثیر زیادی بر درک ما دارد و آن را به ابزاری قدرتمند برای افزایش بهره وری یک وب سایت تبدیل می کند. علاوه بر این، رنگ با تأثیر بر طراحی وب سایت، بر درک کلی شما از یک برند تأثیر می گذارد. اگر وب سایت هارمونی رنگی مناسبی نداشته باشد، به راحتی احساس می کنید که نام تجاری نامعتبر و غیرحرفه ای است. و اگر آن سایت خدمات یا فروشگاهی ارائه کرده باشد، در مورد انجام آن احساس ناامنی خواهید کرد و ممکن است خرید را متوقف کنید.
رنگ شناسی و قوانین رنگ در طراحی وب سایت
قوانین نقاشی تحت وب
انتخاب رنگی مانند آبی بسیار آسان خواهد بود. اما باید توجه داشته باشید که برای هر پروژه ای که با مشتری کار می کنید، باید سعی کنید تا حد امکان انتخاب خود را تأیید کنید و فقط بر اساس علاقه خود به این رنگ آن را انتخاب نکنید. در اینجا نکاتی وجود دارد که هنگام انتخاب رنگ باید به آنها توجه کنید:
از آنچه در حال حاضر دارید استفاده کنید: اگر لوگوی رنگی ثابت برای برند خود دارید، این می تواند رنگ شروع شما باشد.
رنگ برند رقابتی: اگر یکی از رقبای اصلی شرکت شما رنگ برند قوی دارد، سعی کنید تا حد امکان از آن در پالت رنگ استفاده نکنید و آن را کپی نکنید.
به مخاطبان هدف خود فکر کنید: رنگ یک وب سایت آموزشی با رنگ فروشگاه لوازم کودک بسیار متفاوت است.همیشه به این فکر کنید که چه کسی از وب سایت شما بازدید می کند و می خواهید چه احساسی داشته باشید.
بازی با کلمات: اگر کلماتی هستند که برای تجارت مشتری شما مهم هستند، آن کلمات می توانند تصوری از رنگ به شما بدهند.
از رنگ های ساده استفاده کنید و در حد متوسط استفاده کنید.
از یک وب سایت پالت رنگ پیشنهادی استفاده کنید: وب سایت های زیادی وجود دارند که می توانید از آنها برای دریافت ایده های الهام گرفته استفاده کنید. مانند دریبل، رنگ دراپ، رنگارنگ، رنگ هگز و …
روانشناسی رنگ در تجارت
رنگ ها بر عناصر مختلف یک وب سایت تأثیر می گذارند: زمینه، منوها، دکمه ها، عنوان ها، متن، پیوندها و تصاویر. رنگ، خواندن صفحات وب را آسان می کند، فروش را تحریک می کند و می تواند در وهله اول بر شناخت برند تأثیر بگذارد. به همین دلیل رنگ ابزار قدرتمندی در طراحی سایت است. و درک روانشناسی رنگ در طراحی وب سایت بسیار مهم است.
وقتی صحبت از رنگ و طراحی وب سایت می شود، تصمیم گیری اشتباه آسان می شود. رایج ترین اشتباهات صفحات وب عبارتند از: استفاده بیش از حد از رنگ، استفاده از رنگ های مکمل متن و پس زمینه، استفاده بیش از حد از رنگ های سرد و گرم. در ادامه مقاله در مورد معنای هر رنگ و کاربرد آن در برندهای مختلف صحبت خواهیم کرد.
منا
رنگ قرمز نشان دهنده احساسات قوی، قدرت و خطر است. این رنگ اغلب برای ایجاد عجله برای خرید و ایجاد هیجان استفاده می شود. این رنگ اغلب در رستوران ها برای غذا، مد، سرگرمی و خدمات اضطراری مناسب است. مارک های محبوبی که از این رنگ استفاده می کنند ممکن است کوکاکولا، KMART، Hاین رنگ نماد اعتماد، دوستی و صلح است. این رنگ در بانک ها استفاده می شود. برندهایی مانند فیس بوک، توییتر و دل نیز از آن استفاده می کنند.
سبز
سبز نماد قدرت، بهره وری، طبیعت و شانس است. این رنگ بر روی شما اثر آرام بخشی دارد که در صنایعی مانند محیط زیست، علم، گردشگری، منابع انسانی و ... کاربرد دارد.
MAVO
زرد نشان دهنده انرژی جوانی، شادابی و امید است. معمولاً برای جلب رضایت مشتری استفاده می شود. هنگام طراحی وب سایت مراقب باشید که زیاد از آن استفاده نکنید زیرا باعث حواس پرتی می شود. برندهایی که از این رنگ استفاده می کنند مک دونالد، هرتز، نشنال جئوگرافیک هستند
نارنجی
رنگ نارنجی نماد صمیمیت، عمل و عشق است. مناسب برای طراحی سایت های تجاری، خودروسازی، فناوری، سرگرمی و سایر وب سایت ها. فروشگاه آمازون از این رنگ در طراحی لوگو استفاده می کند.
4 قانون ترکیب رنگ برای طراحی سایت
اکنون با روانشناسی رنگ ها در طراحی وب سایت آشنا شدیم. ما چهار پالت رنگ استاندارد برای طراحی وب سایت خواهیم داشت. پالت رنگ فرمی است که می توان از آن در طراحی استفاده کرد. در واقع، این پالت ها با هفت چرخ رنگ و کنتراست عرضه می شوند. چرخ رنگ یکی از ابزارهای اساسی طراحی است که رنگ ها را بر اساس آن دورتا مقیاس می چیند و رنگ های متضاد را مکمل می نامند. در تصویر زیر چرخه رنگ را مشاهده می کنید.
روانشناسی رنگ در طراحی سایت! هر آنچه باید در مورد قوانین رنگ آمیزی وب سایت بدانید
1- تک رنگ یا رنگ پایه
رنگ تک رنگ بر پایه یک رنگ پایه تک رنگ است و از رنگ ها و سایه های مختلف با همان رنگ تشکیل شده است.
روانشناسی رنگ در طراحی سایت! هر آنچه باید در مورد قوانین رنگ آمیزی وب سایت بدانید
2- رنگ های مکمل و آنالوگ
یک طرح رنگ مکمل پالتی است که از دو رنگ متضاد بر روی یک چرخه رنگ استفاده می کند که یکنواختی را در سراسر سایت ایجاد می کند بدون اینکه خیلی یکنواخت به نظر برسد.این پالت برای وب سایت هایی مانند ادارات، مدارس، دانشگاه ها، وب سایت های علمی و خبری استفاده می شود.
روانشناسی رنگ در طراحی سایت! هر آنچه باید در مورد قوانین رنگ آمیزی وب سایت بدانید
3- رنگ های شاد و زنده
این رنگ ها می توانند از سایه های مختلف از نوع رنگ مورد نظر استفاده کنند. این رنگ ها رنگ های انتقال دهنده انرژی برای کاربر بوده و بهترین انتخاب برای تبلیغات و توجه هستند.
اصول رنگ سنجی در طراحی سایت
4- رنگ های تیره و روشن
هنگام طراحی وب سایت برای آموزش داخلی و امنیت بهتر است از رنگ های تیره در قسمت کوچکی از سایت استفاده کنید. رنگ مناسبی را برای وب سایت خود با توجه به شرکت خود انتخاب کنید تا برای کاربران شما متفاوت به نظر برسد.
اصول رنگ سنجی در طراحی سایت
رنگ ها و نحوه ایجاد یک پالت رنگ برای یک وب سایت بسیار ساده و گسترده است. در واقع، وقتی صحبت از طراحی رنگ به میان میآید، مهمترین چیز این است که تعادل مناسب را برای مطابقت با سایت پیدا کنید. هرچه دانش بیشتری در این زمینه داشته باشید طراحی و رنگ آمیزی بهتری برای وب سایت خود خواهید داشت.
برچسب: ،