بخش اول
تبلیغات جستجوی گوگل در یک نگاه.
فرض کنیم شما به دنبال تور استانبول با قیمت مناسب هستید. بنابراین گوگل را باز کنید و عبارت "تور ارزان استانبول" را جستجو کنید.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، در بالا و پایین صفحه جستجو ، یک یا چند سایت با AD مشخص شده اند. اینها همان تبلیغات گوگل هستند. این بدان معناست که این سایت ها در ازای واژه "تور ارزان استانبول" به Google پرداخت کرده اند تا سایت خود را در صفحه اول نشان دهد. این نتایج "جستجوی پرداخت شده" نامیده می شوند.

برای هر جستجو حداکثر 4 تبلیغ در بالای صفحه و 4 تبلیغ در پایین صفحه نمایش داده می شود.
سایتهای دیگری که در زمره این تبلیغات هستند با استفاده از تولید محتوا و سئو سایت جایگاه خود را بهبود بخشیده و در واقع نتایج طبیعی هستند (ORGANIC SEARCH). به طور معمول در هر صفحه جستجو 10 نتیجه طبیعی نمایش داده می شود.
همانطور که گفته شد ، گوگل عمدتا مایل است 40٪ از محتوای تبلیغاتی خود را به کاربران خود نشان دهد ، و نه چیزی بیشتر. این بدان معناست که در نهایت 8 تبلیغ همراه با 10 نتیجه طبیعی نشان داده می شود.
همه چیز حول کلمات کلیدی می چرخد
کلمات کلیدی پایه و اساس تبلیغات جستجوی گوگل هستند. کلماتی که برای ما بعنوان صاحبان مشاغل اینترنتی بسیار ارزشمند هستند.
کلماتی را که بر اساس تجربه شخصی خود ، با کمک ابزار تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی و گاهی اوقات با مشورت با متخصصان این کار انتخاب می کنیم و ما مایل به پرداخت هزینه برای نمایش این عبارات کلیدی در Google هستیم.
همه چیز حول کلمات کلیدی می چرخد
قسمت دوم
تبلیغات چگونه طبقه بندی می شوند؟
همانطور که مشاهده می کنید ، حداکثر 8 تبلیغ مختلف در هر صفحه نتایج Google نمایش داده می شود (به نام SERP یا صفحه نتایج جستجوگر موتور).
حال س questionال این است که Google چگونه موقعیت هر تبلیغ را تعیین می کند. کدام تبلیغ در بالای صفحه و کدام تبلیغ در پایین صفحه نشان داده می شود؟ کدام تبلیغ در وهله اول صفحه و کدام تبلیغ در وهله دوم قرار می گیرد؟
Google باید مشخص کند کدام تبلیغ بهتر است. زیرا هدف گوگل نشان دادن مناسب ترین سایت به کاربران است تا بتواند نیاز کاربران خود را بهتر برآورده کند.
البته ، Google Ads در رتبه بندی تبلیغات به سلیقه شخصی شما عمل نمی کند. بلکه از تعدادی اصول و قوانین مختلف برای تصمیم گیری خود استفاده می کند.
تبلیغات چگونه طبقه بندی می شوند؟
Google معیارهایی را برای استفاده از آن برای رتبه بندی سایتهایی که قصد تبلیغ دارند تعیین کرده است. یعنی مشخص کنید کدام تبلیغ بهتر است و می تواند رتبه بالاتری داشته باشد.
اما این سیستم چگونه کار می کند؟ خوب ، گوگل دو معیار اصلی تعیین کرده و از آنها برای تعیین رتبه و موقعیت هر تبلیغ استفاده می کند. برای اینکه بدانید Google Ads چگونه کار می کند ، فقط این دو شاخص را بدانید. من در زیر هر یک را به تفصیل توضیح خواهم داد.
شاخص 1: کمیسیونی را که مایل به پرداخت آن هستید پرداخت کنید!
بگذارید بگوییم ما 4 تبلیغ دهنده داریم: میلاد ، مریم ، سپیده و بابک. این افراد که همگی در این مثال فروشگاه اینترنتی موبایل دارند ، می خواهند با تبلیغات گوگل فروش خود را افزایش دهند.
بنابراین احتمالاً یکی از مهمترین اهداف آنها این است که اگر کاربری "خرید آنلاین موبایل" را در Google جستجو کند ، Google تبلیغات سایت خود را ارائه می دهد. اکنون گوگل باید بتواند سایت های این دوستان را از مکان 1 تا 4 رتبه بندی کند.
بنابراین ، اولین معیاری که به Google برای رتبه بندی تبلیغات کمک می کند هزینه ای است که این 4 نفر حاضر هستند برای هر کلیک به Google پرداخت کنند. به نظر می رسد Google Ads به تبلیغ دهندگان می گوید: هرچه تعداد کاسه بیشتر باشد ، مقدار بیشتری دریافت می کنید!
برای درک بهتر این موضوع ، فرض کنیم میلاد (که در سطح بالایی از وضعیت مالی نیز برخوردار است) موارد زیر را به Google ارائه می دهد: مایل به پرداخت 4 درهم است. مریم همچنین Google AED 3 ، Sepideh و abak AED 2 را ارائه می دهد (که از نظر مالی چندان مناسب نیست) ، با هر کلیک Google 1 AED.
چه اتفاقی خواهد افتاد؟ گوگل (با دریافت پول خوش شانس ، لبخند و با جیبی پر از پول) میلاد را در جایگاه اول ، مریم در رتبه دوم ، سپیده در سوم و بابک در رتبه چهارم قرار داده است.
ممکن است تاکنون نسبت به گوگل بدبین باشید و تعجب کنید که چه سیستم های دیگری فقط به سود ثروتمندان می رسد. با این حال ، بهتر است خیلی زود قضاوت نکنید. همه چیز پول نیست! Google این مسئله را به خوبی درک کرده است ، هرکسی با قدرت مالی بیشتری نمی تواند تبلیغات خود را بالاتر نشان دهد.
گوگل نه تنها می خواهد درآمد کسب کند ، بلکه برای جلب منافع کاربران خود (که برای آن نیز مهم است) سعی در رتبه بندی تبلیغات با کیفیت بالاتر دارد. اینجاست که معیار دیگری به نام نمره کیفیت وارد عمل می شود. در ادامه این استاندارد بسیار جالب را توضیح خواهیم داد.
شاخص دوم: نمره کیفیت
در یک کلام ، Google Ads نمره کیفیت 10 را برای تبلیغات شما ارائه می دهد و از این معیار در رتبه بندی شما استفاده می کند. هرچه امتیاز بالاتر باشد ، شادتر خواهید بود! این بدان معناست که Google علاوه بر کاهش هزینه های شما ، تبلیغات شما را نیز در موقعیت بالاتری قرار داده و رتبه بالاتری کسب خواهد کرد.
برعکس ، چنین مواردی نیز وجود دارد. این بدان معناست که ممکن است نمره کمتری کسب کنید و Google تمایلی به نمایش تبلیغ شما نخواهد داشت. اگر بخواهد آن را نشان دهد ، باید هزینه زیادی بپردازید!
به این واقعیت نگاهی بیندازید که اگر کیفیت کار شما بالا باشد ، Google از شما قدردانی و تشکر می کند. از آنجا که شما کاربران راضی کرده اید و Google به لطف تلاش شما آماده است تا با هزینه های کمتری تبلیغات خود را در رتبه بالاتری قرار دهد. یک بار دیگر تکرار می کنم که یک بازی 3 برد است! مشتریان ، تبلیغ کنندگان و گوگل برنده این بازی هستند!
به عبارت دیگر ، تبلیغ شما می تواند 1 بار و 4 ثانیه بعد قرار گیرد. بنابراین رتبه بندی تبلیغات شما عددی ثابت نیست و می تواند در هر زمان تغییر کند. از آنجا که بازار شما در حال تغییر است ، افراد جدیدی وارد بازار می شوند ، برخی ممکن است تبلیغات را متوقف کنند ، برخی ممکن است قیمت خود را افزایش یا کاهش دهند ، امتیاز آنها تغییر کند و غیره.
البته متغیرهای دیگر نیز در رتبه بندی آگهی شما تأثیر دارند که در بخشهای بعدی و بعدی مقاله به آنها خواهیم پرداخت. اما به طور کلی ، رتبه بندی تبلیغات شما نتیجه هزینه ای است که مایلید برای هر کلیک پرداخت کنید و امتیازاتی که از تبلیغات گوگل می گیرید.
توجه داشته باشید که می توانید برای هر کلمه کلیدی مقدار متفاوتی به تبلیغات گوگل بدهید. Google همچنین برای هر کلمه کلیدی نمره متفاوتی به شما می دهد. (انواع کلمات کلیدی تبلیغات Google را در یک فصل جداگانه بررسی خواهیم کرد).
بنابراین ممکن است هزینه متفاوتی برای کلمات کلیدی خود داشته باشید. نمره کیفیت کلمه کلیدی شما نیز ممکن است متفاوت باشد. تعجب نکنید اگر یک کلمه کلیدی 2 از 10 و یک کلمه کلیدی دیگر 9 از 10 کسب کنید!
نرخ کلیک پیش بینی شده نرخ کلیک پیش بینی شده
Google Ads Through Through Rate (CTR) نسبت ورودی آگهی به نمایش است. به عبارت دیگر ، میزان کلیک به معنای این است که چه تعداد از کاربرانی که تبلیغ شما را مشاهده کرده اند روی تبلیغ شما کلیک کرده اند.
به عنوان مثال ، اگر CTR شما 10٪ باشد ، فقط 10 نفر از 100 نفری که تبلیغ شما را می بینند ، برای بازدید از سایت شما کلیک می کنند.
در حال حاضر ، هرچه CTR شما بالاتر باشد ، امتیازات بیشتری را نیز گوگل در این فهرست ارائه می دهد. چرا؟
دلیل آن روشن است. فرض کنید که خودتان می خواهید هندزفری بخرید. در Google برای "خرید آنلاین هندزفری" جستجو کنید. برخی از متن نمایش داده می شود. کدام را انتخاب می کنید؟ انتخاب شما احتمالاً تبلیغی با حداقل ویژگی های زیر است:
جذاب باش این بدان معنی است که توجه شما را به خود جلب کرده و انگیزه شما را برای کلیک بر روی آن ایجاد می کند.
مربوط ؛ این بدان معنی است که اگر محصولات مورد نیاز این سایت را دارید.
شفاف نگه دارید بنابراین مشخص است که فروشنده به دنبال چه چیزی است و چه خدماتی را ارائه می دهد.
در حال حاضر ، هرچه CTR شما بالاتر باشد ، Google رتبه بالاتری در تبلیغ شما قرار می دهد.
دلیل آن ساده است. CTR بالا به این معنی است که متن تبلیغ شما از تبلیغات رقبا بهتر است و کاربران بیشتری آن را دوست دارند.
به شخصه اگر تبلیغ ادبی جالب تری پیدا کنم و مطمئن باشم که پاسخگوی نیازهای من است ، قطعاً روی آن کلیک می کنم. همه کاربران ، نه فقط من ، همین کار را می کنند.
توجه داشته باشید که اگر گوگل تبلیغ شما را بارها و فقط چند کلیک روی آن نشان می دهد ، نتیجه می گیرید که تبلیغ شما احتمالاً بی کیفیت است و نمی تواند کاربران را به خود جلب کند. بنابراین ، این تبلیغ جایزه کمی دارد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید: